Weer een goed IDEA: Tosti to go

Weer een goed IDEA: Tosti to go

Unieke take away verpakking, speciaal voor tosti’s

Tosti’s zijn trendy, evenals to go consumptie. Daarom introduceren wij de Tosti to go. Een praktische take away verpakking, speciaal ontwikkeld voor tosti’s.

Tosti-tenten schieten als paddenstoelen uit de grond. En een blik op de menukaart getuigt van waanzinnige creativiteit. De next level tosti is niet alleen belegd met ham en kaas, maar verkrijgbaar in talloze hartige én zoete varianten. Van een tosti met hummus en gerookte zalm tot een tosti met Oreo, banaan en chocoladesaus. Tegelijkertijd groeit de ‘on-the-go’ foodconsumptie. De Tosti to go is een innovatieve verpakkingsoplossing voor het meegeven van de lekkerste tosti’s.

Gemak

To go verpakkingen stellen hoge eisen aan eetgemak en draagbaarheid. De Tosti to go komt aan deze eisen tegemoet, dankzij het unieke design. De Tosti to go is gemaakt van stevig, isolerend karton dat niet heet wordt. De verpakking ligt bovendien lekker in de hand en is voorzien van een geïntegreerd sauscompartiment. Met Tosti to go kunnen jouw gasten voortaan overal genieten van een heerlijke tosti.

Promotiemiddel

De Tosti to go is geen standaard voorraadartikel en uitsluitend verkrijgbaar met een eigen, persoonlijke bedrukking. Dit maakt de Tosti to go tot een uitstekend promotiemiddel. Zo maak je de klantbeleving helemaal compleet en ben je opvallend onderweg. Daar weten wij bij WrappIDup wel raad mee. Onze ervaren verpakkingsspecialisten helpen je graag bij het realiseren van een uniek dessin, waarbij wij als vanzelfsprekend rekening houden met de (on)mogelijkheden op druktechnisch gebied. Dit is jouw garantie voor een verpakking die klopt.

Praktisch

De Tosti to go wordt plano geleverd, waardoor je aanzienlijk opslagruimte bespaart. Ideaal wanneer je een beperkte opslagcapaciteit hebt, bijvoorbeeld in het geval van foodtrucks of tijdens beurzen en evenementen.

De bedrukte Tosti to go verpakking is verkrijgbaar vanaf 1.500 stuks. Vraag een vrijblijvende offerte aan.