Altijd de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk

Binnen WrappIDup werken verpakkingsexperts van verschillende disciplines nauw samen: Marketing, Inkoop en onze eigen Studio slaan de handen ineen. Gedeelde kennis is onze gezamenlijke kracht. Deze kennis stelt ons in staat, om voor elke verpakkingsvraag de juiste oplossing te bieden.

Marketing: creatie

Onze trendwatchers en creatievelingen van de Marketingafdeling volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet. Wij onderzoeken, signaleren en bedenken unieke verpakkingsideeën. Verpakkingsconcepten waarmee je opvalt en nóg beter verkoopt.

Inkoop: Productie

Onze inkopers zijn wereldwijd actief en gaan op zoek naar gerenommeerde toeleveringspartners om de verpakkingsideeën te verwezenlijken. Kennis van materialen en technische mogelijkheden stelt ons in staat om de juiste keuzes te maken met oog op praktische toepasbaarheid, minimale milieu-impact en kosteneffectief produceren.

Met een eigen inkoopkantoor in China en sourcingpartners in diverse landen, zitten onze inkopers altijd dichtbij de bron. Korte lijnen resulteren in een slagvaardige oplossingen en snelle levertijden.

Studio: Realisatie

De Studio is verantwoordelijk voor de grafische uitwerking van het verpakkingsconcept en het eindresultaat. Hier werken grafische specialisten en drukwerkprofessionals die meedenken in oplossingen.

Wij zijn bekend met de (on)mogelijkheden op druktechnisch gebied en passen onze ontwerpen hierop aan. Daarnaast onderhoudt de Studio intensief contact met leveranciers over de (technische) uitvoering van het uiteindelijke verpakkingsontwerp. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een effectief verpakkingsontwerp.

WrappIDup

Interesse?

Benieuwd naar de creatieve mogelijkheden van WrappIDup voor jouw organisatie? Laat jouw gegevens achter en één van onze verpakkingsexperts neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier
Bezig met versturen