Onze ideeënfabriek

Verpakkingsideeën worden werkelijkheid met WrappIDup. Van elk idee, globaal of concreet, maken wij een nieuw verpakkingsproduct. Daarom noemen we WrappIDup ook wel onze ‘ideeënfabriek’. Wij produceren een eigentijdse kijk op verpakkingen en wij leveren creatief maatwerk. Hierbij richten wij ons op drie pijlers: inspireren, ontwerpen en inpakken. Binnen deze pijlers onderscheiden wij verschillende producten en diensten, die bijdragen aan de positionering van jouw bedrijf en/of merk via de verpakking.

Inspireren

Inspiratie als basis voor verrassende verpakkingsideeën.

Goede ideeën ontstaan niet vanuit het niets. We komen tot nieuwe inzichten door alles wat we om ons heen zien en meemaken. We laten ons onder andere inspireren door kleuren, vormen, materialen, afbeeldingen en typografie. Die bestaande elementen combineren we tot iets nieuws. WrappIDup biedt verschillende tools om dit creatieve proces te prikkelen. Van een inspiratie- en trendsessie tot een persoonlijk moodboard.

Bekijk onze vele inspiratiemogelijkheden:

Inspiratiesessie

Trendsessie

Moodboard

Boekrapport

Ontwerp

Realistische visuals als basis voor een doordacht verpakkingsdesign

Hoe ziet jouw alternatieve en/of toekomstige verpakking(slijn) eruit? Verpakkingsideeën worden werkelijkheid met onze unieke WrappIDup visuals.

Van een 3D visual tot een proefmodel: wij bieden verschillende mogelijkheden om zicht te krijgen op het uiteindelijke verpakkingsontwerp. Onze realistische visuals helpen bij het finetunen van het verpakkingsontwerp en het maken van de juiste keuzes. Zijn de gekozen kleuren juist? Geeft het materiaal het gewenste effect dat u voor ogen hebt? Hoe ligt de verpakking in de hand? Je bent verzekerd van een uitstekend eindresultaat.

Voor welke visual kies jij?

2D visual

3D visual

Proefmodel

3D Print

Inpakken

Efficiënt en mooi inpakken wordt een fluitje van een cent

Jouw klanten verwachten van je een decoratieve verpakking. Daarom is de juiste toepassing van een cadeauverpakking door winkelmedewerkers van het grootste belang. Wij leren jouw medewerkers de kneepjes van het vak. Mooi inpakken wordt een fluitje van een cent. Van een eenmalige inpakworkshop tot een praktische inpakmanual. Onze inpakspecialisten leren jouw medewerkers snelle, eenvoudige en opvallende inpaktechnieken. Efficiëntie, creativiteit en consistentie staan hierbij centraal. Dé belangrijke eigenschappen van een sterk merk, die ook gelden voor jouw verpakkingsassortiment. Verras jouw klanten niet alleen met de inhoud, maar ook met een onderscheidende verpakking.

Inpakworkshop

Inpakmanual

WrappIDup

Interesse

Benieuwd naar de creatieve mogelijkheden van WrappIDup voor jouw organisatie? Laat jouw gegevens achter en één van onze verpakkingsexperts neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier
Bezig met versturen