Nieuwe locaties WrappIDup inpakworkshops

Nieuwe locaties WrappIDup inpakworkshops

Jolanda Serraarens is al ruim dertien jaar het gezicht achter de inpakworkshops van Paardekooper. “Elk cadeau verdient het om ingepakt te worden,” aldus Jolanda. “In de WrappIDup inpakworkshop besteden we aandacht aan mooi, feestelijk en consistent inpakken. Verder besteden we aandacht aan nieuwe, bijzondere materialen. Met een mooie, onderscheidende verpakking verras je de consument. Consistent inpakken draagt bij aan herkenning. Beide elementen dragen bij aan een sterk merk.”

De inpakworkshops vinden plaats in de Paardekooper Stores Rotterdam, Nieuwegein en Breda of (op inpakworkshop-wrappidup-1aanvraag) op locatie bij de klant. “In het vervolg zijn de workshops ook beschikbaar voor klanten van het PACKcenter en De Verpakkingswinkel,” vertelt de inpakspecialiste. “Hiermee bieden we een nog bredere dekking. Vanaf eind januari 2016 starten wij weer met nieuwe workshops, ook bij onze partners. De workshops voor dit najaar zijn al voorbij. November en december zijn voor winkeliers de drukste maanden van het jaar. Daarom bieden we de workshops ruim van te voren aan. Medio december verschijnt de nieuwe agenda voor de inpakworkshops.

Maatwerk workshops

De inpakworkshops zijn onderdeel van het WrappIDup concept, ook wel bekend als de ideeënfabriek. Via wrappidup.nl kunnen bedrijven een maatwerk inpakworkshop aanvragen. Hiervoor geldt een minimum aantal van tien deelnemers. Jolanda: “Tijdens de workshop demonstreren inpakworkshop-wrappidup-3we allerhande inpaktechnieken en verrassende tips en trucs. Daarnaast besteden we ook aandacht aan een uniforme inpaktechniek en een eigen signatuur, als onderdeel van merkherkenning. Duidelijke richtlijnen voor het inpakken van cadeaus resulteert bovendien in sneller inpakken. Zeker in drukke tijden, bijvoorbeeld rond Sinterklaas en Kerstmis, zijn winkeliers én klanten hierbij gebaat.”

Inpakmanuals

“Naast de inpakworkshops kunnen we ook WrappIDup inpakmanuals verzorgen,” vervolgt Jolanda. “De inpakmanuals kunnen los worden uitgegeven of als onderdeel van de workshop. Klanten ontvangen een maatwerk brochure met daarin stapsgewijs verschillende inpaktechnieken omgeschreven, desgewenst uitgewerkt in beeld. Op dit moment werken we ook aan instructiefilmpjes. Een ontwikkeling die past in de huidige tijd.”

Voor wie?

De inpakworkshops zijn geschikt voor diverse branches. “We krijgen vooral veel aanvragen binnen uit de parfumerie- en slijterijbranche, maar de workshops komen ook goed van pas in andere marktsegmenten. De inpakinstructies worden altijd afgestemd op de wensen van de klant.”

Wil je ook een inpakworkshop organiseren voor uw medewerkers? Kijk voor meer informatie op WrappIDup.

 

DE_VERPAKKINGSWINKEL_CMYK      logo     Logo Paardekooper srgb