Aan de slag

Je wilt opvallen via de verpakking? Stap binnen in de wereld van onze ideeënfabriek WrappIDup. Dé fabriek vol creatief maatwerk en inspirerende verpakkingsideeën. Leg jouw verpakkingsvraagstuk aan ons uit via onderstaand contactformulier en wij gaan voor je aan de slag.

 

Gedeelde kennis

Alle expertises binnen WrappIDup zoals inkopers, designers en marketeers bundelen hun krachten en gebruiken hun kennis van materialen, technieken, kleuren en vormen om jouw verpakkingsvraagstuk op te lossen. Wat zijn de actuele trends? Welk effect heeft materiaal x op de uitstraling en technische mogelijkheden van de verpakking? Hoe kunnen we het product zo efficiënt mogelijk produceren met oog op kosten en milieu-impact? Geen onderdeel blijft onderbelicht, tijdens de zoektocht naar uw ultieme verpakkingsoplossing.

De zoektocht

En die zoektocht gaat heel ver. Wij zijn verslaafd aan verpakkingen. Overal waar wij komen – zelfs tijdens onze vakantie – ontsnapt geen enkele verpakking aan onze aandacht. Wij hebben een neus voor het vinden van de beste verpakkingsoplossingen en –ideeën. Met een koffer vol inspiratie keren wij terug naar de fabriek. Die draait vervolgens op volle toeren, om een unieke verpakking te produceren.

De uitwerking

Jouw aanvraag werken wij uit in de vorm van één van onze WrappIDup producten of diensten, zoals een inspiratiesessie, inpakworkshop of 3D Visual.

De Uitpaksessie

Het WrappIDup eindproduct wordt vervolgens bij je gepresenteerd. Het belooft een spannende uitpaksessie te worden.

WrappIDup

Interesse?

Benieuwd naar de creatieve mogelijkheden van WrappIDup voor jouw organisatie? Laat jouw gegevens achter en één van onze verpakkingsexperts neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier
Bezig met versturen