Gall & Gall kiest voor stoere, authentieke geschenkverpakkingen

Gall & Gall kiest voor stoere, authentieke geschenkverpakkingen

Paardekooper is al jarenlang de vertrouwde verpakkingsleverancier voor Gall & Gall. Begin dit jaar koos de drankenspeciaalzaak voor een nieuw logo, dat verwijst naar de roots van de drankenspeciaalzaak: Gall & Gall sinds 1884. Bij deze nieuwe, krachtige, positionering draait alles om het verhaal achter de drankenspeciaalzaak en de producten. Wij werden uitgedaagd om de visie van Gall & Gall via de verpakkingen over te brengen en daarin zijn wij geslaagd.

Refererend aan de historie van Gall & Gall is er gekozen voor een authentieke en stoere look van steigerhout. Inmiddels leveren wij verschillende geschenkverpakkingen, waaronder diverse formaten en bedrukkingen op  flesdozen, cadeaupapier, wrapping paper, etiketten en lint.  FullSizeRender1

Inpakfilm
Gall & Gall heeft meer dan 1200 cadeaus in de winkel. De drankenspecialist hecht veel waarde aan een mooie cadeauverpakking en daarom is ons gevraagd om een inspirerende inpak-instructiefilm te maken. Jolanda Serraarens is binnen Paardekooper de inpakspecialist. Zij vertelt: “Wij ondersteunen klanten al jaren met inpakworkshops en praktische inpakmanuals. We leren medewerkers allerhande
inpaktechnieken en verrassende tips en trucs. Op deze manier komen de verpakkingsmaterialen maximaal tot hun recht.”

Inspiratie
“Het instructiefilmpje is een nieuwe ontwikkeling die past in de huidige tijd én bij Gall & Gall,” aldus Jolanda. “Sinds een aantal maanden communiceert de drankenspecialist via narrowcasting in de winkels. Hierop is ook een deel van het filmpje te zien. Niet alleen medewerkers kunnen inspiratie opdoen, ook klanten krijgen op deze manier inzicht in de verrassende mogelijkheden van een geschenkverpakking.”

Ben je ook op zoek naar een verrassende verpakkingslijn als onderdeel van (re)branding en/of winkelbeleving? Of wil je een eigen inpakfilm laten maken?
Neem contact met ons op.