Inpaktips & Tricks Een feest op tafel

Inpaktips & Tricks Een feest op tafel

Gezellig samen eten met collega’s wordt nóg leuker met de Tip & Trick van deze keer. Met Kerstmis in aantocht, besteden wij aandacht aan een verrassende tafelaankleding, speciaal voor het kerstonbijt of -diner. In slechts een paar stappen maak je een sfeervolle en persoonlijke decoratie.

Wat heb je nodig?
Cadeaupapier in traditionele kerstkleuren
Een houten cocktailprikker
Een label
• Lint
Krijtstift
• Palmblad minischaaltje
Biodore® bord palmblad ( 22cm)
• Hulstblad
• Een perforator
• Tape

Wat moet je doen?
1. Knip een driehoek uit het kerstpapier, van 10cm breed en 15cm lang
2. Vouw de driehoek als een harmonica (ook wel zigzagvouw genoemd) ineen. Neem voor elke vouw een halve centimeter.
3. Maak met een perforator een gat in het midden van de opgevouwen driehoek.
4. Steek de cocktailprikker van bovenaf door de gaatjes.
5. Trek de harmonica driehoek zo ver uit elkaar, totdat er een kerstboompje ontstaat. Zet dit vast aan de prikker met tape.
6. Maak aan de onderkant van het boompje met lint een strikje om de prikker.
7. Schrijf een persoonlijke tekst of naam op het label, knoop hier een stukje lint aan en leg dit op het bord.

Bekijk de inpaktip en Trick een feest op tafel